Ref:
Dato:
Sted:
Fotograf:

Kommentarer
På denne side kan du skrive din kommentar til vores billeder og tekster og de oplevelser, de har givet dig. Hvis du vil skrive et indlæg, bruger du nedenstående formular (vær venligst opmærksom på at skrive mail-adressen korrekt, da vi ellers ikke kan svare tilbage).

Tomhedens fylde

Jeg har gennem de sidste 18 år læst den ene selvudviklingsbog efter den anden, mange hundrede bøger, for at finde ud af, at jeg kunne have nøjes med at læse een bog, Tomhedens fylde. Wauv, hvor er det en dejlig bog. Jeg kan nogenlunde se, hvor i min proces jeg er, og det er så dejligt og befriende. Jeg vil anbefale bogen til alle lidende mennesker, jeg møder på min vej, som psykoterapeut. Har lyst til at købe en masse og dele ud til alle jeg kender :-)
Tom

Lidelsen

Tak for al din viden og indsigt. Først kom jeg til at kende Eckhart Tolle, som fortæller om nuets kraft, og som har været en stor inspiration for mig. Så støder jeg på dig, som så forklarer, hvor svært det faktisk er at komme i kontakt med nuet, men også fortæller, hvordan vejen gennem lidelsen er den eneste vej ind.
Jytte

Stilhedens mirakel

Du har skrevet en virkelig fantastisk bog, som er let forståelig, giver så utrolig indsigt og forståelse. Det er en bog, jeg hele tiden har fremme og læser i.
Kirsten

Stilhedens mirakler

Efter at jeg har gennemlæst din bog flere gange, vil jeg lige fortælle dig, at det er en vidunderlig bog, du har skrevet. Jeg har læst meget og arbejdet meget med mig selv og andre. Men da det altid er svært at se sig selv, så har din bog været med til at sætte ord på samt følge processen, vi som mennesker skal igennem. Alle de kampe som føles forgæves, når vi står midt i orkanens øje, men som alligevel gør, at vi en dag kommer til det sted, hvor vi hører hjemme, fordi vi endelig giver slip på at være specielle og være nogen. Den rammer mig lige i i hjertet, hvor den skal, og hvor den hører hjemme. Jeg er så taknemmelig, fordi jeg faldt over din dejlige og ærlige bog, som jeg kan mærke, du har selv har gennemlevet. Tak til dig og de kærligste hilsner.
Bo

Glæde

Vil bare sige tak for dine bøger:) De er simpelthen så sigende og fortryllende på én gang. Du skriver utrolig visuelt, og jeg går dagligt og ser billederne for mig, når jeg er i en situation, som du beskriver. Jeg er stadig i en ung alder, og har utrolig meget at lære endnu.. men vil sige dine bøger har lært mig så meget, at jeg i min visdom er blevet markant ældre.
Glæder mig til, at du udgiver en ny... I hvert fald mange tak for nogle fantastiske bøger og meget flotte billeder:).
Andrea

Tomhedens Fylde

Tak for Tomhedens Fylde som beskriver meget smukt, konkret og jordnært 20 års oplevelser, det har været mere end svært at tale og læse ligetil om. Usikkerheden er blevet til vished om, mit indre er som det skal være ;)
Ken

Kære Lisbeth

Jeg har læst dine bøger, Tomhedens fylde og Stilhedens mirakel, faktisk et par gange. Jeg har hver gang følt det som at have en klog mentor ved hånden. De er så brugbare i selvudviklingsprocessen, begge to. Jeg har også læst Eckhart Tolle og Anthony de Mello, som du anbefaler, men jeg kan bedre identificere mig med, hvad du skriver. Det er så dejligt hverdagsagtigt, helt nede på jorden, uden mystik. Og dog er det netop mystik.
Anne V

I gør en forskel

Rejsen er for lifetime. Min rejse begyndte for fem år siden. Om end det har været mere end smertefyldt, så har den givet ny og anderledes glæde med anden frihed, lethed med evne til i højere grad at turde opleve og gennemleve i nuet. Hertil har nogle af jeres forslag til bøger været en uvurderlig hjælp, men også på det seneste billederne, som bare fortryller, når man er i stilheden. Har I tænkt over, at musik også kunne være et udtryk, som kunne supplere jeres fantastiske site – bare en idé. Tak til jer.
Anne C

Tomhedens fylde

"Tomhedens fylde" ligger her på sofaen ved siden af mig. Jeg tror det er et års tid siden, jeg lånte den på biblioteket, og da jeg læste den talte den lige ind i min situation, så den gav mig nyt mod til at gå videre i den livskrise, jeg befandt mig i. Den var virkelig et lys på min vej, som jeg sent vil glemme. Nu har jeg igen fundet den frem. Hver gang jeg føler mig "nede" er den en kæmpe opmuntring. Jeg genkender utroligt meget i den måde, du beskriver udviklingsprocessen på.
Jytte

Tak

Tak for at stille de enestående fotos og tekster/indsigter til rådighed på hjemmesiden. Et fint supplement til bogen Tomhedens Fylde - en lang åbenbaring. Nu skal den læses igen ... og sikkert igen.
Yvonne

Kære Lisbeth

Jeg er igang med at læse Tomhedens fylde - den kaldte på mig fra bibliotekets mange hylder. Foreløbig vil jeg sige dig tak for din direkte, klare og meget brugbare måde at skrive på. Min lyst til at vide "noget" om dig førte mig til denne smukke side - tak også for dit udtryk her!
Tina

Stilhedens mirakel

Har med stor glæde læst "Stilhedens mirakel", som jeg har ventet spændt på siden "Tomhedens fylde". Et par inspirerende og dejlige bøger, som man tager frem igen og igen, når der er brug for en vejviser i livet.
Anette

Tak for billederne

Vil bare gerne give udtryk for, at jeg syntes dine billeder på stilhedensmirakel.com er fantastiske, og at det er super, at du giver andre mulighed for at se dem på den måde.
Flemming

Daglig påmindelse

Jeg har sat jeres utroligt flotte hjemmeside som startside, så jeg hver gang jeg tænder pc'en lige får øje på ugens citat og et nyt flot billede. Det er dejligt dagligt at blive mindet om de ting, man ellers nemt glemmer i en travl hverdag.
Lærke

Tomhedens fylde

Fantastisk og inspirerende, skrevet med stor indsigt. En helt anden bog om selvudvikling, som gav mig stor ro. Jeg læser i den igen og igen og vil på det kraftigste anbefale den. Tak!
Anita